Boek een proefles

Strive Sports streeft naar een gezonder Arnhem.

Wie is Strive Sports?

Strive Sports is een jong bedrijf dat zich richt op personal training. Mijn naam is Stijn Terpstra, ik ben 20 jaar oud en ik ben voormalig topsporter. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die fit willen worden, af willen vallen of gezonder willen gaan leven. Door mijn topsport verleden op Papendal ben k onder leiding van deskundigen ingelicht over de beste manier om fit te worden en gezond te leven. Na mijn judo carrière besloot ik om mijn passie voor sport met anderen te delen. Ik zoek graag samen met mijn cliënt naar de beste mogelijkheid om deze persoon fit te maken.

Hoe ga ik te werk als personal trainer?

Voordat ik begin met het geven van de training hou ik een intakegesprek. Tijdens dit gesprek breng ik samen met de klant de beginsituatie in kaart. Ik kijk dan naar het sportverleden van de klant, of er fysieke beperkingen spelen, of de klant momenteel fit is en ik bespreek samen met de klant wat zijn of haar persoonlijke doelen zijn. Uiteindelijk gaan we samen kijken hoe wij samen jouw gewenste situatie kunnen bereiken. Jij kunt als klant volledig zelf bepalen wanneer jij een training wilt.

Wat biedt ik als personal trainer aan?

  • Personal training, binnen- en buitentrainingen van 1 of 2 uur
  • Groepslessen, binnen- en buitentrainingen van 1 uur
  • Hardlooptrainingen, buitentraining van 1 uur
  • Bootcamp, binnen- en buitentraining van 1 uur
  • Op maat gemaakt voedingsschema


Wil jij een gratis proefles? Boek hier een proefles

Samenwerking Studiogym Eerbeek

Sinds 1 juni 2023 ben ik een samenwerking met Studiogym in Eerbeek gestart. Na een aantal maanden contact kreeg ik de mogelijkheid om in deze gym van start te gaan. Ik ben bij deze sportschool als enige werkzaam als personal trainer. Studiogym is een kleinschalige sportschool middenin het dorp van Eerbeek. Je kan hier onbeperkt sporten voor slechts €7,50 per week. Vanwege het flexibele weekabonnement kan je het lidmaatschap tijdelijk bevriezen tijdens bijvoorbeeld vakanties. Studiogym in Eerbeek is geopend vanaf 06:00 uur tot 23:00 uur, 365 dagen per jaar. Ik als personal trainer ben dus beschikbaar op jouw gewenste tijdstip! Studiogym maakt gebruik van apparatuur van hoge kwaliteit. Je vind alles wat je nodig hebt voor een complete en effectieve training.