Boek een proefles

Streven naar gestelde doelen doen we samen, ga jij de uitdaging met ons aan?

Strive sports is een jonge organisatie die veel energie met zich meebrengt. Samen met een team van specialisten streven wij naar een fit en gezond Nederland. Dit doel willen wij bereiken door het geven van diverse trainingen op het fysieke en het mentale vlak. Hieronder leest u meer over het bedrijf en zijn werknemers.

Introductie Emiel

Mijn naam is Emiel Jaring, ik ben topsporter voor TeamNL en doe er momenteel alles aan om de Olympische spelen te bereiken. Naast topsport is het mijn passie om mensen te helpen zich fit en sterk te voelen. Met mijn achtergrond als topsporter in combinatie met mijn expertise in voeding en bewegen help ik mensen om samen hun doelen te behalen op het gebied van fitheid, afvallen en op mentaal vlak. Op Sportcentrum Papendal word ik omringt door de beste deskundigen van het land op het gebied van voeding, fysieke en mentale coaching. Samen met deze deskundigen ga ik opzoek naar het optimale programma voor ieder individu.

Introductie Stijn

Mijn naam is Stijn Terpstra, ik ben voormalig topsporter. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die fit willen worden, af willen vallen of gezonder willen gaan leven. Door mijn topsport verleden op Papendal ben ik onder leiding van deskundigen ingelicht over de beste manieren om fit te worden en gezond te leven. Na mijn judo carrière heb ik een passie ontwikkeld om anderen mensen fit te maken en hun op ieder mogelijke manier te helpen. Dat kan fysieke ondersteuning zijn, maar ook mentale ondersteuning. Ik zoek graag samen met mijn cliënt naar de beste mogelijkheid om deze persoon fit te maken. Ik geef groepslessen, personal training en ik maak voedingsschema’s.

Introductie Tigo

Mijn naam is Tigo Renes (professionele judoka), ik ben een topsporter, Fitness & Health Coördinator en personal trainer. Naast het vele sporten vind ik het leuk om met andere mensen doelen te stellen en deze te behalen. Ik heb gewerkt met verschillende krachttrainers en voedingsdeskundigen van het hoogste niveau. Met deze ervaring en kennis die ik in de jaren heb meegekregen van mijn topsport carrière ben ik er van overtuigd dat ik mensen kan helpen op het fysieke en mentale vlak.

Begonnen met opzetten Strive Sports